Timeouten varade i 8 år

Ja, I’m back! Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det, men jag drev en typ av blogg under slutet av min gymnasietid. Det var lite klassiskt dagboks-stuk med en del funderingar och framförallt mycket kring det festande man höll på med på den tiden. Det var berättelser från festerna och inte minst bilder, tagna med en digital Olympus-kamera som hade ett minneskort på hela 4MB. Har för mig att den tog bilder med 0,8 megapixel.

Så nu, efter ca 8 års timeout, är jag tillbaka med en blogg. Mycket har hänt på 8 år, inte minst är blogg nu ett begrepp.

Jag har försökt hitta materialet från de gamla webbsidorna, men ännu inte lyckats. Jag återkommer om jag skulle göra några framsteg. Jag hittade dock det som var min sista logga innan uppehållet. Så här snygg var den.

Logga för min gamla webbsida
Logga för min gamla webbsida

Då använde jag domänen wedberg.nu eftersom .se-adresser endast fick registreras av företag. Innan jag köpte en egen domän använde jag riktigt häftiga URL-hänvisare som http://i.am/s-pac. Har för mig att jag hostade min webbsida hos Passagen innan jag skaffade webbhotell. Sidan har sedan hostats både på 24-7webhosting.com och på shellkonto.nu

Min absolut första personliga webbsida som jag producerade, var mestadels svart och gul. Sidan hade någon animerad djävul (BSD kanske?), animerade ”under construction” (givetvis) och hostades på angelfire.com. Allt arbete gjordes i skolan då vi inte hade någon internetuppkoppling hemma. Detta var 1996. Då var förresten det roligaste man gjorde på Internet att chatta på torget.se:s tjänst Kajplats 305.

  • http://www.mortfiles.se Jimi Wikman

    Välkommen tillbaka i träsket 😉